Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Korku filmi izlemek zayıflatıyor

İzlediğimiz korku filmleri zayıflamamıza sebep oluyormuş da haberimiz yokmuş! Biz herhalde bu filmleri izlerken mısırı, çikolatayı fazla kaçırdığımızdan, bunu hiç mi hiç yaşayamıyoruz.
2014 yılında yönetmenliğini Alper Mestçi'nin, senaristliğini Ersan Özer'in üstlendiği Türk yapımı korku filmi 'Siccin' ile başlayan kabus devam ediyor! Serinin dördüncü devam halkası yeni bir iddia ile gündeme geldi. Dört boyutlu olarak izleyiciyi korkutacak film için 93 dakikada 500 kalori yakma garantisi veriliyor. Vallahi büyük kampanya ama diyetisyenlerin canını fazla sıkmayın.
Bu arada İngiltere'nin Londra şehrinde bulunan Westminster Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre; 90 dakika boyunca izlenen bir korku filmi, 200 kalori yaktırıyormuş. Hani 93 dakikada 500 kalori verecektik? 'Siccin 4', 1 Eylül'de sinemalarda...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA